ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Avukat Mail Büyükerman İlkokulu

Ock

Fiziksel Aktivite Çalışmaları ile okul çağı çocuklarının;fiziksel.bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi,okul ve kurumlarda çalışanlar ve öğrencilerimizin hareketli yaşama teşvik edilmesi,çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutulması,sağlıklı nesiller yetiştirilmesi hedeflenmektedir.Bu kapsamda okul bahçemizde ve sınıflarımızda çeşitli fiziksel aktiviteler gerçekleştirilmekte , sağlıklı beslenme ile iligili bilgiler verilerek çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut Okumaları her sınıf düzeyinde yapılarak çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 16.01.2024  Salı Günü Drama Eğitmeni olan Sınıf Öğretmenimiz Derya AYDIN tarafından,Anasınıfı öğrencilerimize ''Ayşe Fatma Kuzular'' adlı masal dinletisi sahnelenmiştir.Masal çocuklarımız tarafından dramatize edilmiştir.Derya AYDIN öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan ''Dilimizin Zenginlilkleri'Projesi  okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını,kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını,buna bağlı olarak  da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amaçlanmaktadır.Proje kapsamında öğrencilerimiz ile etkileşimli kitap okuma çalışması yapılmıştır.

2019/2020 Eğitim-öğretim yılı öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun.